Classic afwassystemen is ontstaan als een familie bedrijf dat werd opgericht in 1977 met het doel de zorgensector te voorzien van een gamma robuuste, eenvoudig te bedienen en kostenbesparende glazen- en vaatwastoestellen.  Dankzij de uitstekende samenwerking met onze partner verdelers kende Classic vanaf dag één een succesvolle start wat er toe leidde dat we ons deel van de markt al snel domineerden. In 2004 werd Classic overgenomen door Winterhalter. Met de overname werd er ook besloten om de naam Classic om te dopen tot de huidige en nieuwe naam Classeq.

Het in Duitsland gelegen Winterhalter, net als Classeq ook een familie bedrijf, heeft door de jaren heen een ijzersterke reputatie opgebouwd als marktleider over de gehele wereld. Alom bekend voor de kwaliteit van haar engineering en tevens als DE referentie op het vlak van innovativiteit en productontwikkeling. 

Classeq, dat verder wel duidelijk als een volledig apart merk door het leven gaat,  kan door die samenwerking wel rekenen op de jarenlange ervaring en het deskundig advies van Winterhalter. Dit niet alleen op het gebied van onze eigen product ontwikkeling maar tevens ook op het vlak van service en ondersteuning naar jullie, onze eindklanten, toe.

 

Go to Classeq Worldwide
donwloadcenter
Contacteer ons!